Tarina

Luomaterian tarina lähti virallisesti sen ensimmäisestä tuotteesta, tervaskantosuitsukkeesta. 

Suitsukkeiden ja yrttien ystävänä aloin miettiä kotimaisia suitsukkeita pidemmälle ja keksin lapsuuteni Lapista tutun tuoksun, tervaskannon. Sitä ei ollut virallisesti missään muualla myynnissä. 

Tein tervaskantosuitsukkeita ja otin ne valikoimaan silloiseen kesän tapahtumamyyntiprojektiin. Sen tuoksusta hullaannuttiin ja ne vietiin käsistä. Olin äimistynyt, mutta onnellinen että sitä rakastettiin! Niin syntyi Kuudanneito tervaskantosuitsuke, jota voisi pitää suomalaisena vastineena Palo Santo – puulle.

Perehdyin kotimaisiin suitsukkeisiin vielä syvemmin ja ymmärsin millainen tarve meillä todellisuudessa suomalaiselle valikoimalle on.

Miksi ihmeessä käytämme ulkomaalaisia, jos kotoakin löytyy upeita, meidän omille suomalaisille juurille sopivia suitsukkeita? 

Kuudanneito suitsukkeet ovat kasvaneet nyt suitsukeperheeksi. 

Ne ovat saaneet ylleen Luomaterian tuotemerkin ja jatkavat suitsutusta kotimaisten suitsukkeiden puolesta.
Niillä jokaisella on oma nimi, jotta muistat suosikkisi seuraavallakin kerralla. 

Luomateria tarkoittaa luomispaikkaa. Teria sanana itsessään on tuttu Espanjasta, missä teria liitetään paikkaan jossa tehdään jotain (cafeteria, fruteria.)

Nimi putkahtikin mieleen varmaan juuri siksi, koska Espanja kielenä ja maana on allekirjoittaneelle lähellä sydäntä. Luomateria nimeen yhdistyy näppärästi sana luonnonmateriaali, mikä kuvaa tuotteitamme täydellisesti.

Myös – luo materia – kuulostaa inspiroivalta kehotukselta, eikö?

Yrittäjästä

Hei vain ystäväin, ihana nähdä sut täällä!

Minä olen Janita, Luomaterian taustalla hääräävä tekijä.

Kiitos että olet sinä ja olet kiinnostunut Luomaterian toiminnasta.

Olen äiti, yrittäjä ja käsillätekijä. Sellainen vähän moniosaaja, teinpä esimerkiksi nämä sivutkin.
Olen intohimoinen retoriikan tutkija ja rakastan auttaa ihmisiä omien kokemuksieni pohjalta.

Sanotaanko näin, että tämä ei ole mikään perinteisin yrittäjän esittelytarina, mutta en ole ollut järin konservatiivinen ennenkään.

Tarinani pointti on kuitenkin tärkeä. Haluan nimittäin näyttää että uskomalla itseesi pystyt enempään kuin voisit kuvitellakaan. Olet voimakas luojaolento.

Juuri viime viikolla laskiessani maistraatin osoitetiedoista olen muuttanut elämäni aikana 24 kertaa ja kolme kertaa ollut kirjoilla poste restantessa. Ikää minulle tähän mennessä on kertynyt 26 vuotta, joten tuosta voi päätellä että elämä on ollut vauhdikasta.

Perheeni oli rikkonainen ja äidin alkoholismi varjosti elämää. Olin aina suorittaja, jolla piti olla langat käsissään ja joka piti taloa ja sisaruksia pystyssä.

Päätin silloin, että kun joku päivä pääsen elämään omaa elämääni teen siitä sellaista että voin miettiä vanhana että tulipa ainakin tehtyä. Minulle ei koskaan riittänyt ‘’tavallinen’’ ja voi sitä vapauden tunnetta, kun sain hetkeksi hengähtää äitini itsemurhayrityksen jälkeen hänen saadessaan muuta apua ympärilleen. Lähdin maailmalle ottamaan aikaa yksin.

Sitä seikkailua kesti pari vuotta ja opin niin paljon siitä, mitä voimia sisältämme löytyykään kun sille antaa tilaa ja ottaa siitä vastuun.

Asetuin aloilleni ja aloin valmistella ensimmäistä yritystäni. Kävin intialaisen päähieronnan, energiahoitajan, yrittäjä- ja NLP- ( Neuro-Linguistic Programming) koulutuksen.

En kuitenkaan päässyt puusta pitkälle uuden yritykseni kanssa kun aloin pian odottaa rakasta poikaani.

Heti pian äitini kuoli ja löin täyden paussin elämälle. Elämältä putosi pohja vaikka tajusinkin olevani vapaa kaikesta paskasta. Masennuin kun tunsin ettei millään tekemälläni ollut merkitystä.

Aikani ryvettyäni tajusin että olin aivan oikeassa! Ei sitä merkitystä kukaan luo sinulle kuin sinä itse. Niin alkoi oma eheytyminen. Sen jälkeen olen antautunut elämälle ja luonut tietoisesti tarinaani.

Annoin anteeksi niin äidilleni ja kaikille, mutta ennen kaikkea annoin anteeksi itselleni että olin antanut itseni kärsiä kaikki nämä vuodet. Synnyin henkisesti uudelleen ja päätin että alan todella ELÄMÄÄN. Koin myös vahvasti tehtäväkseni auttaa muita löytämään tuo sama kipinä.

Aloin luomaan seuraavan yritysideani pohjaa ja jatkoin opiskelua. Halusin päästä tekemään jotain merkityksellistä, antaa sen liekin sisälläni puhua joka minua on kannustanut jatkamaan.

Punainen lanka on edelleen se sama kuin aikaisemman yrityksenkin idea oli,
omaan luomisvoimaan luottaminen ja sen herättelyyn opastaminen.
Se on Luomateriankin kantava ajatus.

Miten luominen ja suitsukkeet liittyvät toisiinsa?

Luomme jatkuvasti valinnoillamme vallitsevan ympäristömme, olimme siitä tietoisia tai emme.

Luomaterian motto on että pystymme tekemään parempia valintoja kun satsaamme omaan henkiseen hyvinvointiin ja oman totuuden kuunteluun.

Sinä siinä olet taidetta, älä unohda sitä!

Luomaterian suitsukkeet ovat yksi hyvä valinta, jonka sinä edelläkävijänä voit valita. Voit olla osa muutosta niin ympäristön kuin itsesi kannalta. Tutustu niiden ominaisuuksiin, mitä hyvää ne voivat tuoda sinun elämääsi.

Suitsukkeet palauttavat sinut juurillesi, yhteyteen itsesi ja luonnon kanssa. Vaikka olisit keskellä vilkasta kaupunkia, haluan että muistat suitsukkeiden kanssa hiljentyessäsi että olet osa luontoa ja olemme kaikki yhtä.

Sinulla on myös oma sisäinen rauhasi, totuutesi. Olet voimakas olento rauhoittuessasi maailman tuomasta näennäisestä hälinästä huolimatta.

Kaikki lähtee ajatuksesta. Tähän mennessä kaikki maailman mahtavimmat ideat, luomukset, arkesi rytmi, sun fiilis, kaikki on lähtenyt ajatuksesta. Sitten ajatus on jalostunut sanoiksi joka muokkaa toimintaamme.

Olen tutkinut vuosikausia puheen ja ajatusten voimaa ja lukenut satoja kirjoja. Retoriikkaa eli puheella vaikuttamista tarkastellessa huomaa että koko maailma pyörii mielikuvien varassa.

Siksi tämä on vaarallista sivuuttaa. Jos et ota omaa tonttiasi hoidettavaksesi, joku toinen palkkaa sinut hoitamaan omaansa. 

Minun missioni on herättää oma luomisvoimasi ja näkemään kaikki ne virheelliset kuvat joita sinusta ja maailmasta sinulle kerrotaan.

Ne yrittävät vakuuttaa sinulle että olet pieni, ja se ei ole totta.
Olet suurenmoinen.

Luomaterian suitsukkeiden missiona on muuttaa suomalaista suitsukekulttuuria, saada ymmärtämään kotimaisen, lähellä tuotetun arvon ja upeat omat yrttimme.
Niillä on sinulle omia tarinoita kerrottavanaan.

Alla olevasta napista pääset tutustumaan suitsukesivulle. Siellä on lisää tietoa mitä tuotteet ovat miksi sun kannattaisi ne valita.

Sitä ennen lukaise ihanan suitsukeperheemme jättämiä kokemuksia!

'' Aivan ihana kotimainen vaihtoehto suitsukkeille. Todella maadoittavat ja rentouttavat tuoksut. Itsellä on auttanut levottoman olon tasoittamiseen ja rauhoittamiseen. ''
'' Tuoksu on todella miellyttävän tervaksinen, metsäinen ja se rauhoittaa. Ihan loistava arjen puhdistautumis rituaaleihin ja meditointiin<3 '' (tervaskantosuitsukkeet)
Previous
Next

lisää tietoa suitsukkeista