Tietoa suitsukkeista

 

Elämä on tässä ja nyt.
Mikset tekisi kaikkesi että viihtyisit tällä matkalla?

Käyttäisit kaikki ne aistisi jotka sinulle on annettu ja tutkisit mitä kaikkea ne sinulle tarjoaa.

Saatat yllättyä!

Olet ansainnut rauhallisen, levollisen mielen ja luottamuksen elämään. Olet ansainnut ilakoinnin ja rohkean tutkimusmatkan kuin lapsukaisella hiekkalaatikolla! Tämä on sun pelikenttä.

Ihminen on jatkuvan virike- ja ärsyketulvan keskellä joka kuluttaa sitä herkkää sisintä, jota ei ole alunperin tehty tämmöiseen myllytykseen ja vaatimusten paineeseen. Silloin meidän tulee itse tehdä itsellemme se turvasatama, luoda yhteys itseemme ja luontoon mistä olemme lähtöisin.

Rakentaa oma latautumis- ja palautumissysteemi.

Tiedät varmasti kuinka metsässä oleilu on rentouttavaa ja laskee stressiä. Voit tuoda näitä luontoelementtejä kotiisi vaikka asuisit keskellä betoniviidakkoa. Se on sinusta kiinni!

Pysähtyminen parantaa tuloksia siellä missä niitä tarvitaan.

 

Miten suitsukkeet liittyvät rentoutumiseesi?

 

 Suitsukkeita on kautta aikain käytetty niin rehellisesti lääkkeeksi, kuin fiilistelyyn ja elämän juhlistamiseen. Tuoksut ovat tärkeitä ihmisen aivojen ohjelmoinnin takia.

Alkukantaisuutta tutkiessa aistien merkitys korostuu. Silloin tuoksut olivat suoraan yhteydessä siihen, tunsimmeko itsemme uhatuiksi vai rentoutuneiksi. Tuoksut ovat portti luontoyhteyteen.

Suitsukkeet palauttavat aistit olennaiseen ja rauhoittavat hermostoa.

Et tarvitse mitään sen kummempia poppaskonsteja, kuin sytyttää suitsuke ja antaa sen tehdä tehtävänsä. Yksinkertaistaminen on kaunista.

 

Tuotteista
 
 

 Jos olet odottanut kotimaisia vaihtoehtoja suitsukkeille, tämä voi olla onnenpäiväsi!

Luomaterian kaikki suitsukkeet ovat valmistettu Suomessa. Osa valmistetaan itse kuten tervaskantosuitsuke, mutta osa tuotannosta tehdään yhteistyössä pienten alihankkijoiden kanssa.

Suitsukekasvit on valittu huolella ja asiantuntevasti, pitääksemme huolen siitä että sinulle tarjotaan paras, ehkä uusi ja erilainenkin suitsukekokemus.

Oletko pitänyt suitsukkeista mutta ne ovat saattaneet olla liian voimakkaita tuoksultaan, esanssisia ja täynnä lisäaineita?

Et välttämättä ole ajatellutkaan mitä ne sisältää. Tiesitkö muuten sitä, että normaalisti suitsukkeet eivät pala kovin menestyksekkäästi ilman lisäaineita?

Suitsukkeissa käytetään palamista lisääviä kemiallisia aineita, sillä niiden sisältämät pihkat eivät itsessään pala.

Luomaterian suitsukkeissa palamista lisääviä aineita ei ole, mutta kokemus niiden mielekkäästä käytöstä säilyy. Ne eivät jää itsekseen pitkäksi aikaa kytemään juuri siksi ettei niihin ole lisätty palamista edistäviä aineita. 

Valitessasi Luomateria suitsukkeita sinun ei tarvitse enää

 

 • Kasvattaa turhaa hiilijalanjälkeäsi roudatessa suitsukkeita toiselta puolen maailmaa.
 • Tukea maailmalla vallitsevaa tehotuotantoa joka ei palvele enää suitsukkeiden tarkoitusta.
 • Altistua lisäaineille, josta ei välttämättä tiedä mitä kemikaaleja ne sisältää.
 • Pelätä liikaa tuoksuyliherkkyyttä vaikka pitäisitkin suitsukkeista – Luonnollinen tuoksu on mieto ja hellävarainen.
 • Arvuutella mitä kaikkea suitsukkesi sisältää – Tiedät tasan tarkkaan mitä kasvia on käytetty ja mistä päin Suomea se on kerätty.
 • Epäillä sen ekologisuutta, eettisyyttä tai valmistajaa – Arvostamme läpinäkyvyyttä.
 

Ja siksi tämä lupaus. Suomalaiset suitsukkeet hellivät aistejasi luonnollisesti enemmän.

Tuotanto ja valmistus

 

Luomaterian kaikki suitsukkeiden raaka-aineet viljellään 100% luonnonmukaisesti.

Villit suitsukekasvit, mitä suitsukkeiden valmistukseen on käytetty, on kerätty puhtaasta luonnosta ja ne on valmistettu käsityönä valmiiksi suitsukkeiksi. Yrttinipuissa voi olla sekä viljeltyjä että luonnonvaraisia kasveja.

Raaka-aineiden tuotantoon ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä lisäaineita. Suitsukkeiden valmistuksessa suitsukkeisiin ei myöskään lisätä mitään palamista nopeuttavia kemikaaleja, säilöntäaineita eikä lisäaineita.

Raaka-aineet kerätään hellävaraisesti ja luontoa kunnioittaen.

Vioittuneet, etikettivirheiset tai muuten myyntiin ”kelpaamattomat” suitsukkeet käytämme itse, kehittelemme muiden suitsukkeiden raaka-aineiksi tai myymme edullisemmin. Näistä ilmoitus aina tuotekohtaisella sivulla. Näin pyritään välttämään materiaalihukkaa!

Suitsukkeiden sisäänhankinta pyritään myös tekemään sellaisissa erissä, että kuljetuksen aiheuttama hiilijalanjälki pysyy pienenä.

Kaikki suitsukkeet ovat vegaanisia.

 

Käyttö

 

Nopea muistilista jotta käytät suitsukkeita turvallisesti:

Polta suitsukkeita aina palamattomalla alustalla esimerkiksi savilautasella tai suitsukehiekalla.

 • Älä jätä suitsukkeita palamaan ilman valvontaa.
 • Huolehdi huoneen tuuletuksesta.
 • Vältä savun hengittämistä.
 • Muista omat allergiasi äläkä valitse suitsuketta jonka ainesosalle tiedät olevasi allerginen. Esimerkiksi tervaskantosuitsukkeet eivät sovi hartsiallergisille. Näistä lisää tuotekuvauksissa.
 • Käytetyt suitsukkeet voidaan hävittää biojätteessä.
 • Suitsukkeet ovat pelkästään ulkoiseen käyttöön eikä niitä saa käyttää elintarvikkeena.
 
 

Eri suitsukkeilla on kasvista riippuen erilaisia ominaisuuksia. Se mitä kuitenkin tiedämme on että tuoksujen aistiminen on alkukantainen ohjelmointi jonka avulla voit rentouttaa ja hiljentää mieltä.

Löydät tuotekohtaisia suitsukkeiden ominaisuuksia tuotteiden kuvauksissa. 

Jos haluat apua suitsukkeen valintaan tai sinulla on kysyttävää, löydät (täältä) lomakkeen yhteydenottoon. Jos tuntuu että on aivan kirjaimellisesti palava kiire saaha jeesiä, voi yhteystiedoista löytyvään puhelinnumeroon laittaa viestiä.

Jos vielä emmit, lue ihanien asiakkaidemme jättämiä kommentteja alta!

Tutustu valikoimaan alla olevasta linkistä. Siellä voit painaa tuotteita myös ostoskoriin.

Huomioi, että muunmuassa lyhyen kasvukauden takia osaa tuotteistamme on rajoitetusti saatavilla. Päivitämme valikoimaamme aika ajoin, mutta nappaa omasi kun suitsukkeita on, ettet jää ilman.

Lämpimin terveisin, Janita / Luomateria

...
''Suitsukkeet puhuttelee varsinkin pohjolan asukin primitiivisiä juuria ja muistuttaa oman kotimaan puhtaudesta ja taiasta!''
...
...
''Ite käytän niitä usein tuomaan juuri maadotusta ja rauhaa hetkeen, joskus ihan vaan siksi että haluan kylpeä siinä maagisessa tuoksussa''
...
...
''Minulle tervaskantosuitsukkeista tulee rentoutunut, rauhallinen ja mukavan lämmin olo. Joskus näitä polttaessa kuvittelen olevani metsässä, keittelemässä nokipannukahvia tervaskannon tulilla. Kerrassaan upea tuote 5/5 ''
Click Here
Previous
Next