Ametisti Luottoystävä

  • koko n. 3,0 x 2,0 cm

15,00 

Varasto loppu

Luottoystävä – ametistikivi on vähän isompaa kokoa ( n. 3,0 x 2,0 cm) Näyttävä kivi myös suitsukepöydälle. Ametistit ovat kvartsimuunnoksia, joissa on nähtävissä niille ominainen violetin sävy. Tämä upea kotimainen ametisti tuo mukanaan Lapista parantavia ja tasapainottavia energioita joita se on ainakin miljoonia vuosia kerännyt itseensä. Se on ajatuksella ja hartaudella sinulle taikakiveksi työstetty.

  • koko n. 3,0 x 2,0 cm
  • muoto ja väritys vaihtelee kivestä ja erästä riippuen

Ametisti on oiva meditointikivi. Se rauhoittaa mieltä, voi parantaa unenlaatua, auttaa pääkipuihin sekä riippuvuuksista irti pääsemiseen. Sitä on käytetty voimakivenä laajentamaan näkökulmia ja henkisiä ominaisuuksia. Se on hyvä kivi suojaamaan kotia ja mieltä, sillä sen uskotaan imevän negatiivista energiaa ja puhdistavan ympäristöään. Vahvistamaan intuitiota ja sisäistä rauhaa. Fyysisellä tasolla tuo tasapainotusta elimille.

Suomen Lapista, Yliluostolta kaivettu ametisti on rumpuhiottu ihanan sileäksi ja sopivaksi myös käteen. Ametistit kaivetaan eettisesti ja ekologisesti, Lapin luontoa kunnioittaen yksityisellä kaivauksella. Ametistin mukana tulee sertifikaatti.

 

Kaivettu: Yliluosto, Sodankylä

 

 

 

 

 

Paino 30 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ametisti Luottoystävä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.