Ale!

Suitsukesekoitus Puhdistus

  • suitsukesekoitus energiapuhdistukseen
  • 100% luonnollinen
  • rasia sisältää mantran
  • kierrätettävä pakkaus

9,95 

 

Kaipaako mielesi tai kotisi kunnon energiapuhdistusta? Tuntuuko onnistumisesi tielle jääneen jotain vanhaa joka pitää saada pois edestä? Puhdistus on silloin valintasi! Sen ainesosat ja elementit ovat valittu tukemaan tehokasta energiapuhdistusta ja karkottamaan negatiivisuutta.

 

Puhdistus-suitsukesekoitus on koottu katajasta, salviasta, maitohorsmankukasta ja nokkosesta.

 

Suitsukerasian mukana tulee mantroja, joiden avulla saat buustattua tavoitteisiin pääsemistäsi ja viritettyä mielesi oikeanlaiseen mielentilaan. Mantrat, toistetut positiiviset sanat tai lauseet ovat tehokkaita muokkaamaan mieltä ja istuttamaan hyviä asioita uskomusjärjestelmääsi. Voit ajatella lauseita hiljaa mielessäsi tai sanoa niitä ääneen. Yhdy niiden energiaan ja ajattele lausetta sanoessasi sen olevan totta. Toista sanoja polttaessasi suitsuketta.

 

Käyttö: Polta irtosuitsukerouhetta suitsukehiilen päällä. Huolehdi aina paloturvallisuudesta ja huoneen tuuletuksesta. Tarkista allergisoivat ainesosat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteessa käytetylle ainesosalle. Puhdistus sisältää salviaa jossa on tujonia. Tätä suitsuketta ei pidä käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

 

 

 

Valmistettu luonnonmukaisesti, Luomateria

 

Paino 15 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukesekoitus Puhdistus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.