Ale!

Suitsukesekoitus Rakkaus

  • ruusuinen suitsukesekoitus
  • 100% luonnollinen
  • rasia sisältää mantran
  • kierrätettävä pakkaus

9,95 

Varasto loppu

 

Oletko ollut ahdistunut ja levoton? Haluaisitko toteuttaa intohimojasi tai unelmiasi mutta tarvitset rohkeutta? Haluaisitko lisää seesteisyyttä tai antautumista hetkelle? Rakkaus on silloin sinua varten. Sen ainesosat ja elementit ovat valittu tukemaan sinun sydäntäsi. Se auttaa sinua löytämään ymmärrystä niin itseä kuin muita kohtaan ja vetämään puoleesi oikeanlaisia ihmisiä. 

 

Rakkaus-suitsukesekoitus tuo mukanaan lempeyttä, rauhaa ja anteeksiantoa. Sen ruusuinen tuoksu avaa sydäntä kokemaan kokonaisvaltaisemmin.

 

Rakkaus-suitsukesekoitus on koottu puna-apilasta, ruususta, mesiangervosta ja siankärsämöstä.

 

Suitsukerasian mukana tulee mantroja, joiden avulla saat buustattua tavoitteisiin pääsemistäsi ja viritettyä mielesi oikeanlaiseen mielentilaan. Mantrat, toistetut positiiviset sanat tai lauseet ovat tehokkaita muokkaamaan mieltä ja istuttamaan hyviä asioita uskomusjärjestelmääsi. Voit ajatella lauseita hiljaa mielessäsi tai sanoa niitä ääneen. Yhdy niiden energiaan ja ajattele lausetta sanoessasi sen olevan totta. Toista sanoja polttaessasi suitsuketta.

 

Käyttö: Polta irtosuitsukerouhetta suitsukehiilen päällä. Huolehdi aina paloturvallisuudesta ja huoneen tuuletuksesta. Tarkista allergisoivat ainesosat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteessa käytetylle ainesosalle. Mesiangervo voi aiheuttaa oireita salisyylihappo-allergisille. Siankärsämö voi aiheuttaa pujo- ja kamomilla-allergisille oireita.

 

Tätä suitsuketta ei suositella käytettävän raskauden tai imetyksen aikana.

 

 

Valmistettu luonnonmukaisesti, Luomateria

Paino 10 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukesekoitus Rakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.