Shungiitti vedenpuhdistukseen

  • 100g

5,90 

Varasto loppu

Shungiittia löytyy  Venäjän Karjalasta Äänisjärven tuntumasta jossa on alkuperäisen shungiitin maailman ainoa esiintymä. Hiilipitoisen kiven vaikutukset on tiedetty vuosisatojen ajan. Shungiitti sisältää erityisiä mineraaleja ja fullereeneja ja sillä katsotaan olevan lukusia parantavia vaikutuksia. Se myös neutralisoi elektromagneettista säteilyä ja tasapainottaa kehon energioita. 

 

Shungiittimurskaa käytetään juomaveden puhdistukseen ja mineralisoimiseen. Se poistaa vedestä klooria, vesijohtojen kolloidisen raudan, öljyn, raskasmetallit, viruksia ja bakteereja. Sitä on käytetty vedensuodattimissa ympäri maailman, mutta voit käyttää tätä aitoa luonnonkiveä myös puhdistamaan ja samalla mineralisoimaan juomavetesi kotona.

 

Shungiitti-juomaveden valmistus ja käyttöohjeet:

Puhdista muutama kide juoksevan veden alla ja laita se 2L vesikannuun. Anna vaikuttaa yön yli. Samoja kiteitä voi käyttää useaan kertaan ja kiteillä käyttöikä on noin 6kk. 

 

HUOM! Shungiitilla on pidempi toimitusaika, arviolta 1-2 viikkoa. Jos tilaat samassa tilauksessa muita tuotteita, toimitetaan ne samaan aikaan shungiittien kanssa.

Paino 100 g