Kuudanneito suitsuke yksittäin

  • Mänty (Pinus sylvestris)
  • 100% luonnollinen
  • Myydään yksittäin

12,90 

Kuudanneito tervaskantosuitsuke hurmaa lempeän maadoittavalla, hiukan eukalyptusta muistuttavalla tuoksullaan ja mieltä rauhoittavalla suitsukesavullaan. Suitsukkeet henkivät juurevaa voimaa, Lapin mystiikkaa ja ajattomuutta.

Kuudanneito suitsukkeet tuovat kotiisi palan suomalaisen metsän viisautta ja muistuttavat elämään tässä hetkessä.

Satojen vuosien aikana jalostunut tervaspuu on parhaimmillaan hennosti suitsutettuna antaen savun levitä ja asettua itsekseen.  Suitsukkeet valmistetaan käsin lappilaisesta männyn tervaskannosta.

Tervaskanto on satojen vuosien aikana tervasmaiseksi jalostunut, luonnollisesti kuolleen männyn kanto. 100% luonnollinen. Valmistuksessa ole käytetty lisäaineita, säilöntäaineita tai synteettisiä tuoksuja.

 

Käyttö: Suitsuketikku sytytetään palamaan ja annetaan hetken (n. 20sek. ) palaa, jonka jälkeen puhalletaan liekki. Tikku ei jää kytemään itsekseen. Sopii mainiosti meditointiin, rauhoittavaan fiilistelyyn pitkän päivän jälkeen tai luomaan kotiin hyvää energiaa!

Monet asiakkaat ovat kertoneet tuoksun tuovan mielikuvia lapsuuden mökkikesistä ja rantasaunan lämmityksestä. Vaikka tuoksu on tehokkaasti maadoittava tähän hetkeen, tuo se muistoja sinulle jostain kaukaa.

Tikkua voi sytyttää useaan kertaan ja se kestää pitkään (kuukausia) ahkerammallakin suitsuttelijalla!

Kotimainen vaihtoehto Palo Santolle.

 

Polta palamattomalla alustalla. Säilytä tiiviissä pakkauksessa jotta suitsuke pysyy hyvänä pitempään.

Huom! Säilytä tikkua tiiviissä uudelleensuljettavassa pakkauksessaan tai astiassa jotta siinä olevat tuoksuvat öljyt ja terpeenit säilyvät.

Tervaskantosuitsukkeet eivät sovi hartsiallergisille.

 

Lisätiedoissa suitsukkeen mitat.

 

Valmistettu Suomen Lapissa, Luomateria

 

Paino 12 g
Mitat 140 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuudanneito suitsuke yksittäin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.