Ale!

Suitsukesekoitus Virkistys

  • virkistävä suitsukesekoitus
  • 100% luonnollinen
  • rasia sisältää mantran
  • kierrätettävä pakkaus

9,95 

Varasto loppu

 

Ovatko energiasi olleet matalalla? Inspiraatio hukassa? Leikkisyys ja hauskanpito olleet kiven alla? Virkistys on koottu sinua varten! Sen ainesosat ja elementit ovat valittu tukemaan sinun sisäistä elinvoimaasi. Se auttaa löytämään oman flowsi ja virkeytesi toteuttaa omanlaistasi tarinaa. Virkistys palauttaa luottamuksen itseesi ja muistuttaa siitä ettei elämän tarvitse aina olla vakavaa!

 

Virkistys-suitsukesekoitus on koottu mesiangervosta, valko-apilasta, iisopista ja sitruunamelissasta.

 

Suitsukerasian mukana tulee mantroja, joiden avulla saat buustattua tavoitteisiin pääsemistäsi ja viritettyä mielesi oikeanlaiseen mielentilaan. Mantrat, toistetut positiiviset sanat tai lauseet ovat tehokkaita muokkaamaan mieltä ja istuttamaan hyviä asioita uskomusjärjestelmääsi. Voit ajatella lauseita hiljaa mielessäsi tai sanoa niitä ääneen. Yhdy niiden energiaan ja ajattele lausetta sanoessasi sen olevan totta. Toista sanoja polttaessasi suitsuketta.

 

Käyttö: Polta irtosuitsukerouhetta suitsukehiilen päällä. Huolehdi aina paloturvallisuudesta ja huoneen tuuletuksesta. Tarkista allergisoivat ainesosat. Älä käytä jos olet allerginen jollekin tuotteessa käytetylle ainesosalle. Mesiangervo voi aiheuttaa oireita salisyylihappo-allergisille. Tätä suitsuketta ei suositella käytettävän raskauden tai imetyksen aikana.

 

 

Valmistettu luonnonmukaisesti, Luomateria

Paino 15 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suitsukesekoitus Virkistys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.